Friday, October 16, 2009

bantu membantu amalan mulia..

amboi...baik nye tajuk...light light sweet gitu kan..wiwiwiwiwi..ape y nk diperkatakan disini (cewah..mcm nk berucap je..kui3..) kita kene la bantu org y tgh dalam kesusahan..btol x murid2??jawab je betul cz mmg 2 la jawapannya..hik3..

actually, smlm mase i tgh belenggang-lenggok kat basement pav afta tgk movie smlm, ade la sorg mamat ni dtg meminta bantuan..(bukan kes kene rompak or ape2 jenayah k..)

boy : excuse me..
stich : yes..
boy : bang, bole tlg ngak?
stich : tolong ape?
boy : mobil sy ngak bole start..mgkin batt nya ngak aktif..minta tlg bantuannya ngecas mobil bang ke mobil sy..
stich : ade jumper??
boy : ade bang..mobil nya disana..
stich : okay....
sian je muka die mase 2..ala2 layu gitu..besela kan nk mintak tlg kena la baik2 kan..jgn la sombong okay..ape pon...moral of da story y sbnr2 nya ak nk ckp kat sini...bantu la org y sdg dalam kesusahan..mane la tau esk lusa kita plk y susah..hopefully ade la y tlg...btol x..


hmm...lg satu, huhuhu....jgn lupa saksikan cite PAPODOM sbb cite 2 adalah sgt kelakar ye...kui3...mmg la cm rimas lau mak or ayah kita sntiasa perhatikan kita...tp disebaliknya, 2 adalah untuk kebaikan kita juga...parents mane y xsygkan anak btol x...they only want the best for us.... LOVE UR PARENTS SINCE THEY ARE ALIVE......(btol ko x ayat den ni...huh..belasah je la k..kui3)

2 comments:

Anonymous said...

hahaha....ye,mmg kne tlg cz ko pon pnh lalu stuasi 2 kn...hehee....

pinkydablueberry said...

perli dok...nyampah ak...hik3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...