Monday, January 18, 2010

Adnan Semp-it

last nite ak p tgk cite ni... "ADNAN SEMPIT" .. cinema terpilih TGV Cheras Selatan... ak swear la u all sume... cite ni mmg lawak gile xley bla... ak smpai nangis2 seme2 sume cukup cz xbenti2 gelak.. cukup happening la hall 2 smlm.. sume org y tgk tgelak2 bgai nk gile... da lame xtgk cite klaka y klaka tahap dewa 109.. muahahahaha... tahniah 2 sam cz dpt mbawa watak 2 dgn terbaeeekkkkkk skali...wiwiwiwiwi

ni la die pelakon utama dis cite.. sam a.k.a adnan sempit wif intan ladyana a.k.a miss nadia... ekceli cite die, adnan ni dispatch kat company nadia ni.. adnan gile syok kat nadia y also boss die 2.. so ari2 la dok berangan kan nadia 2... ttbe tah cm no, nadia ni bengang ngn kwn2 die cz xde bf, ttbe nadia ni introduce kan la si dispatch ni td as boyfriend die... si adnan 2 ape lg la...meroyan smpai pengsan... wakakaka..
so, si nan ni seronok xley bla la kan cz dpt jd bf olok2 kpd si nadia ni.. mase nk setup utk reunion 2 la si nan ni gile seronok.. cz dpt tgk miss nadia ni ari2... ade satu insiden y mbuat kan si nadia ni bterima kasih ngn adnan n lastly die suka la kat adnan ni... for futher story sila menonton sndri okay????? sure besh2... tgk tau u all... jnji okay???

ni plk PA miss nadia n bobby her boyfriend y also kwn kpd adnan n same2 merempit ala2 mat rempit class B...wiwiwiiwi... mat rempit pon ade class2 tertentu... for this story... utk ke kelakar an nye ak bg 5* la.. for jalan cite ak bg 4* jerk cz cite die simple je.. (eceh..pndai2 je bg2 * kat movie org.. cm la pndai sgt menilai...but suka ati ak larrrrr....wiwiwiwiwi)

2 comments:

~kuyam~ said...

thxs coz review sal cite ni kat sini.sy mmg nk g tgk dis muvie but xberkesempatan lg.aish3... :)

pinkydablueberry said...

welcome...
thankz cz drop by...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...