Wednesday, February 24, 2010

UPPICT Party..

yesterday unit ade wat sedikit jamuan perpisahan dan lain2 (mean ade y nk naik pangkat, pegawai baru masuk n mcm2 la) decide buat sekaligus.. y penting da mcm kenduri kawen da.. tq boss cz sudi banjer mkn.. (pas ni xdpt da la..huhuhu..touching ohhh)
y special nye pjumpaan kali ni adalah kite ade wat acara kemuncak y diketuai oleh kak jiej.. ekceli bnde ni da lame nk wat cume xde masa.. so ni la mase nye nk buat "present xchange".. u all pon mst penah men bnde ni kan..best ohhhh...
person y paling bertuah adalah my boss cz die y dpt hadiah dr ak.. (wah3 cm la canggih sgt hadiah ko 2) haaaaaa.. boss n kak mas akn ditemani oleh ku sepanjang hidup as long as if ak punye present 2 xrosak la..
then, ak terima hadiah dr cik ila.. tq cik ila.. cm tau2 je kema xde mug lg kat opis.. kui3.. dapat je trus pki lorhhhh... hahahaha.. nyway cute mug.. sy suka.. =)
ni plk my boss y akn bcuti cz mengikut pasangan ke medan.. for my boss all the best lead kat sane n selamat maju jaya.. =) if ade rezeki lebih, smpai la we all kat medan nun...huk3.. tgu je ketibaan rombongan ICT ke sane.. tq gak cz membimbing sy selama ini.. (mode : touching..) if ada salah silap maaf ya buk.. ngeh ngeh ngeh
mcm2 menu we all mkn smlm.. antaranya nasi putih lauk ikan masin nenas, smbal sotong, ikan bakar, ayam msk kicap, roti jala, puding, kek, bubur sagu n y plg penting skali air ribena berries.. (cz ak y wat...wakakakaka) hopefully afta dis ade lg jamuan2 mcm ni ya.. (wink wink kat kpsu baru..hik3)

3 comments:

Anonymous said...

amboi²...geng² yg penat lelah g amik hidangan x sebot pon..nie yg touching nie...dia sebut ayaq rebina (air gule jer yg lebih)hehehehe...sedey la wei..

pinkydablueberry said...

haishhh..ade gak y nk touching 2..ok2 la...smbung kat komen.. kpd geng2 y p amik makanan kat serdang jutaan terima kasih di ucapkan.. huhuhu.. weyyy ayaq ribena sedap ape...mane ade rase ayaq gula.. tpu la nizam nih...

JieJ said...

hahahahah....ialah kema pun tak sebut sepa masak ayam masak kicap tu..heheh..

next time ada masa kita buat lagi ya..kita bodek KPSU baru lak..hahhaha..kan itu keja kita, membankrapkan bos ..heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...