Monday, April 19, 2010

kaRaoKe coMpeTitioN BPPA 2010

korg ingt ke[nebes]an ak tahun lps??? hahahhaa.. today ia berulang kembali.. ekceli ak, kak jiej, kak tini n also abg G mau surrender dis year.. tp demi men[support] unit kami & saranan big boss.. kami semua (ak, kak tini, abg G, nizam n big boss) join dis competetion again.. fuhhhhh.. ketaq lutu weyyyy.. dis year lg ramai frm last year.. y buat gelabah lg cz kene nyanyi ats pentas.. last year kat bwh je.. nizam n abg G join melalui penaja2 mereka iaitu LiM taYlor a.k.a kak lim dan jg kak wan.. (sentapppp dok ade penaja..huahuahua) ak bese2 saje la.. bwk my manager je.. (wahhhh..manager xley bla.. kak jiej ya) ape2 pon ak salute kat nizam cz sgt brani beraksi di dpn audience.. buat en khalid (as urusetia program ni) hope ade hadiah utk psembahan terbaikkkkkkkkk... pemenang nya harus2 la NIZAM!!!!! deal ya en khalid????? ape2 pon.. the result will b announce dis thursday... =)

p/s: sory ya rakan semua cz all da video cannot b upload here cz too big.. kita tgk kat opis saje la ye.... tunggguuuuuuuuuuuuuU!!!!!!!!!!!!

2 comments:

JieJ said...

tahun ni akak bagi can kat korang..hahha..biar lah jadi manager ko jak..

tapi memang tak tahan lah tengok gelagat korang, ni bukan sudah pertandingan karaoke, ni pertandingan nyanyi gaya lawak..hahaha..

pinkydablueberry said...

sonok ade manager..tolong baya..wakakaka...

mmg da ala2 raja lawak pon ade kak oiii...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...