Tuesday, June 29, 2010

kalau la aku bole tau ape y akn berlaku pd masa akan datang.......

mood blogger : sentap a.k.a emo lite2..

ntah la kan.. di kala kala dok berangan (mls buat kerja.. huhuhu.. lunch hour la dol) ttbe cm terpk one thing.. knpa la ak xboleh melihat masa dpn.. (sila jgn meroyan wahai readers cz ai tau ai xsepatutnya berfikiran begini) tp if je........... ak nk sgt tau ape y blaku pd diri ak 5 or 10 years akan dtg... cm ne muka ak... kerjaya ak... family ak... status ak... sume ak nk tau..

bole x ttbe i nk rasa giv up??? (xde istilah giv up dlm hidup!!!! sila ingt tu smpai mati!!!) mst la jwpannya xbole kan??? tp ak penat la.. (k.jiej will know what im talking about) penat penat n penat sgt... ke ak ni think too much... hmmmm.. ntah la.. ak nk try jd cm k.jiej la.. bia kan saje ape y nk berlaku.. tp ak pon xsure whether ak bole accept atau x ape y berlaku itu.. (wahahaha.. ape daaa ayat ko) hmmm.. malas la nk pk.. let it go..............

4 comments:

JieJ said...

ko nak membebel ni napa kema oooiiii??? rileks lah..masanya akan tiba juga tu..tapi ko kena berani lah..hahaha...alah kalau dia membebel pun sekejap kan, daripada menahan perasan..hahahah...

Sae said...

kema...ko p carik dagger yg mcm Dastan pny..huhu~~

pinkydablueberry said...

k.jiej : alorhhh..org nk mbebel tu dgr je la.. kekekke.. mslh nye xberani nih.. cm mano??? hik3.. eceh, tiru quote kema la tu.. =p

sae : ala... dagger tu utk flash ke belakang... ak nk y kedepan lorhhh... (sila tahan dgn kegedixkan kema..hak3)

Sae said...

btl la kema dagger dastan tu kan bole tgk future...sbb tue dia leh wat dicision skarang....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...