Sunday, June 13, 2010

LaGenDa BuDaK SeTaN

yes yes.. finally dpt gak tgk cite ni setelah sentap pd last wed cz xdpt tgk dat day.. hehehhe.. suka ati ak je men sentap2 bile xdpt tgk.. muahhaha.. b4 ak tgk cite ni ak ade dpt 2 feedback... sorg kate best.. sorg kate xbest.. hmmmm.. tp rase nye cite die sweet2 je.. besela kan.. jiwang sane sini.. myb ade y suka n ade y x.. ak men suke je.. hahahha.. tp bile part over jiwang tu ak rase cm nk ketok je si kasyah ngn ayu tu.. waaaaa.. suka ati ko je kan.. anyway lagu die i suka nyahhhhh... comel ohhhhhhh.. pndpt stich plk die kate ending xbest.. bile abes je movie tu bole plk die tnya ak.. "da abes ke????" smbil buat muka blur2.. then nmpk plk die tulis "end of partI".. org tu tulis bm ok.. tp maksud lbh kurang.. huhuhu.. so ak ckp sama stich "tunggu je kat dlm pgg ni..jap lg kua la part II".. hahha.. motip sebenar perli hokey!!! xsba2 la plk die nk tgu part II.. ape daaaa.. sabo la.. ingt bole cite sume ape... pas tu emo plk 2 cz lisa surihani blakon skjap je.. adoi la.. tau la meroyan sama itu gurl.. da cite die cm 2 apo nk buek...
scene ni la xley bla... ade plk nk aja shoot pic mcm tu.. hahahhaa... jeles kan sebenarnya.. stich kate die xaja ak cm tu pon... nk ke aja cm 2??? lau la buat mcm tu ade smpai johor ak gelak guling2.. muahahhaha =p

2 comments:

Sae said...

padahal stich nk juge wat gitu..ngeeee... agree ngn stich juge sbb ending dia mcm x sudah je...x siyokkk...

pinkydablueberry said...

hehehehhehehehhe...kamoo juga 2x5 mcm stich..xsaba2 tgu partII...haishhhhhhHH!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...