Sunday, July 25, 2010

bLuEbErrY iz WeaRiNg SpEcT???

what???? spect??? hehehhehe.. ya lorhhhh.. its true.. mata ku kini sudah tidak berapa nk sihat.. ekceli few weeks ago ak rase lain mcm je mata ni.. cm kabur sikit.. but ingtkan xde ape2 or mata ni sj gedik nk men xnmpk2.. ak pon rilex je la.. then, bru2 ni ade kursus kat opis.. ak join.. tah cm ne setelah penat di fokus2 ak still xley nmpk muka penceramah itu dgn jelas apatah lg nk melihat slide di hadapan.. xnmpk ohhhh.. ak rase sume bende ade shading2 bagai.. ak cm sentapppp la... what the h**L iz goin on??? nape mata ak ni?? takot2.. minta2 jgn la ak buta.. then dat nite ak drive balik agak lewat.. mlm la kira nya.. ak rase sume lampu look like cm pecah gitu kan.. signboard sume bagai tulisan nya nmpk cm berdouble je.. ekceli dlu time sek menengah ak pnh pki spect.. afta spect tu patah ak xbuat da cz rase mata tu cm nmpk je lg.. ngn rase xpuas ati, ak p la focus point utk cek my eyes.. then die kate ak rabun suda.. huhuhu.. plus silau lg.. ptt la bile drive nmpk cm xbest je kan.. bile die tnya u pnh pki spect x?? dan2 ak jawab xpenah.. wakakakak.. tipu disitu.. hehehhe.. then die suggest when i nk tgk bnde2 jauh2 or tgk pc or mambaca kene la pki spect.. ak nk pki lense but lau kat opis ak xcomfortable.. mata jd berair.. myb sbb xmoisture kot.. then decide saje buat spect..bile da siap xde nye ak pki.. lau driving n tgk movie je.. malu la plk.. kihkihkih.. malu katanya.. gedikkk ohhh kamooo ni.. xpe la.. lau btol2 da meraba2 kat opis ni bru ak pki.. hehehehhe.. tu je nk cite.. sekian terima kasih... =p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...