Monday, July 26, 2010

. : MaNtRa : .

last nite p tonton ini movie lorhhh.. mane tgk predator, telek2 la cite ni.. cm best je kan.. so smlm xde buat ape2, decide je la tgk movie.. cinema terpilih >>>> cineplex cineleisure mutiara damansara.. cite die takot la.. bg ak lerr.. mmg ak takot smpai xley nk lelap mata.. dok tbayang hantu die tu.. ish myampah btol la.. suka cite antu2 ni tp takot la plk.. meroyan je rase.. huhuhuhu.. tu la kan, padan muka.. da nk tgk sgt.. haaaaaaamikk ko.. hehhe.. cite die psl muzir ni kene ayam2 ngn hasbi.. hasbi ni nk kan bini die tu.. so konon cm nk selamatkan bini die tu, hasbi tu suruh la wat mcm2.. last2 kne tngkap ngn polis cz disyaki mengamalkan black magic.. sian die.. mase dlm penjara tu die geram n rase nk balas dendam.. so dlm penjara tu ade pengamal ilmu hitam y xdpt kua dr penjara tu cz ade kalimah y mmbuatkan die xley lepas dr situ.. so die muzir ni menuntut la ilmu tu smpai hampir 10years.. mase tu wife paklong die kne wel2 gak la.. so paklong die ni xtau nk wat pe, so die mintak tlg muzir.. then muzir tolong dgn 3syarat.. pertama, die kene hilangkan kalimah yang kat dinding penjara tu.. y kedua, die kene letak brg2 mcm kemenyan, bangkai kucing n etc.. n last skali die kene amik kain kafan pompuan mati beranak.. seram ohhhh tgk.. rase nk masok bwh kusi je.. ak tgk stich rilex je.. ak je meroyan lebih.. afta dat muzir ikat kain kafan tu kat kaki anak hasbi.. so die da dpt masuk umh hasbi cz pagar da musnah.. then rupa2 nya hasbi pon jahat.. dgn pertolongan sorg kiyai ni.. dua2 mati.. begitulah cite nye.. efek die besh.. ak shuke.. lau nk tau lanjut p tgk sndri k..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...