Tuesday, August 17, 2010

berbuka at chakri express

*entry lama harap maklum*

b4 ak balik kg ari 2, akk abg decide amik ak je trus kat opis afta keje then balik kg.. so ak on je la.. da org nk jempot kan.. huhuhuhuhu.. akk ak ajak berbuka kat chakri express.. layan kan je la ibu mengandung ni.. huhuhuhuhu.. kali ni kami berbuka wif tetamu diundang iaitu stich.. kekekekke.. tetamu konon.. hehehehe..afta balik dr opis ak wif stich trus ke alamanda utk book meja.. alhamdulliah dapat.. book for 5 pax.. akk abg adik ak n stich.. tp sedey cz xdpt dok kat tpt cantik sikit tu cz penuh suda.. why kami choose chakri cz ade satay.. waakkakakaka.. tah ape2 je kan...dorg smpai dlm jam 7 cm tu.. ak ngn stich da tcongok lame da tgu dorg.. nsb baik pose.. lau x ngamuk suda.. huhuhuhu...smpai2 je dorg sume p prepare amik makanan... kami mkn buffet kat chakri.. bg y blom g sila la bkunjung ke alamanda... price die rm42.90++ kot per pax.. makanan bese2 je la.. xde la sdp sgt n xla xsdp sgt.. average je...
afta da makan2 trus balik kg... anyway, tenkiu to stich cz banje kami semua... tp sy segan ohhh cz stich banje sbb kami y invite die makan sama.. xpe la stich.. nnti ai banje u pulak k.. tenkiu.... =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...