Saturday, August 21, 2010

berbuka at equatorial bangi

last friday plk ak n sume dapat invitation utk berbuka di hotel equatorial bangi.. so cm bese la kan.. ak kak jiej n abg g harus la tetamu y mesti hadir.. hehehehe.. ak slalu layan kan dorg ni at the same time sonok juga kan buka lua.. antara lain y hadir is rahil, muaz & wife *n son*, nizam & wife *n son*, kak ayu & husband dan juga kak lim.. bertolak dr putrajaya jam 6 petang.. smpai2 je trus cari tpt duduk.. ye la kan.. time tu da jam 7lbh.. gamba makanan adalah tidak banyak sbb makan hingga lupa diri.. wakakakka.. mcm2 ak dpt mam.. antaranya my fav cheese cake n mcm2 jenis cake lg, dim sum, nasi ayam, kuey teow grg, steamboat, ice cream n many more.. ak xdpt nk bg info rate buffet kat cni sbb ak xtau!!! p mkn je.. so xde la ak nk sebok2 bagi survey harga buffet ramadhan die kan.. btambah seronok agenda berbuka kami dgn gelagat n keletah anak nizam iaitu adam dan juga anak muaz iaitu amar.. so cuteeeeee... i like.. comel sgt sgt sgt.. enjoy la kami dat nite.. hopefully one day dapat bersama sume warga ict berbuka di hotel... kui3.. *wink wink wink kat boss*

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...