Monday, August 2, 2010

inseption

dari aritu kan ak dok shout nk tgk inception.. ari rabu y xjd tgk tu.. huhuhu.. meroyan xde seat.. finally dapat gak tgk last evening.. tu pon ak beli sehari awal.. xdpt tgk sabtu trus book utk ahad.. hehehhe.. cinema terpilih GSC Cheras Leisuremall.. hurmmmm... bab nk cite sinopsis ni y ak fail ni.. cite ni best tp die cm ding dong ding dong sikit la.. hehehhe... setengah jam pertama ak mmg blurrr je la.. nsb baik stich ado.. die pon dok terangkan la kasi ak paham.. siap ade contoh2 lg ko.. hahahha.. punya la semangat.. tp lau ikot kan ak y semangat nk p tonton inception ni... haishhhh... ape2 la labu wey.. cite die bnyk cite psl mimpi.. mimpi atas mimpi atas mimpi atas mimpi atas mimpi atas mimpi (gile la bnyk punya mimpi) smpai ak pon ding dong xtau mane satu mimpi n reality.. huk3.. dorg ni mcm nk steal something tp dorg buat dlm mimpi.. dorg ade la alat y bole buat dorg tido cm tu.. haaaa.. korg paham x ak cakap ni? xpaham kalu, buat2 paham sajek la k.. so si cobb ni nk balik ke alam nyata jmpe anak nye harus la settle kan sume keje die n org tu janji nk bw die balik ke kampung halaman.. tp y ak meroyan tu kan.. at last die mmg balik jmpe anak die but totem itu menunjukkan keadaan itu masih lg di alam mimpi.. huarghhhhhhhh sentapppp la cm ni.. ape2 pon cite tu best tp ding dong ding dong sikit nk paham.. ke ak sorg je y xpaham paham?? hahahahah

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...