Monday, August 2, 2010

karok part II

lately ni ak cm meroyan karoke xsudah kan uols?? hahahhaha.. layan kan je la.. ekceli bukan ak y meroyan.. stich je y meroyan lebih.. ade free je b4 p tgk movie sempat je nk karok wpon karok itu kat kajang n movie itu di cheras.. hahahah.. apakah?? adakah pengKAROK tegar bukan milik ak lagi dan telah menjadi milik stich?? OMG!! touching touching.. karok da la hamik 3jam teros.. wahhhhh.. expert nyanyi da skrg eh.. hmmm.. ok la gak kan cz dlu ak dok pot pet pot pet die xsuka karok.. skrg suka plk da.. (bukan ak y aja ok?? sila faham statement ini) ape2 pon ilang gak la rindu ak pd karoke music box kajang tu... eceh.. tbe2 terkenang2 zaman kat U dlu kan.. pacerohhh keje karok smpai tgolek2.. tu je nk cite.. atas sebab2 tidak mahu menggangu sentimen readers (kalau ada la) photo for dis entry is not allowed.. (gitu la gamak nya lau da name xsuka entry xde gamba) huhuhuhu.. sekian, terima kasih.. =p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...