Thursday, August 5, 2010

keTe warDed

warded kata ko!!! sedey sedey... dlu kan ak pnh blog kan psl my dear kancil ni mengalami kerosakan pada aircond tu kan kan kan.. hah??? korg xingt?? huhuhuhu.. namo kawan r cmni.. huhuhu.. =p last few days (days ke week ek) aircond ku rosak lg.. adoiiii la.. ape la masalah nye ni.. menci laaaa.. sian aii tau.. panas.. dlm kete dok bkipas je.. bowing btol la cm ni.. abg tu tipu ak la kot.. kate je sume da ok.. xdan bape bulan je da rosak balik.. haishhhhh.. xde nye ak nk p workshop ko lg.. band tros.. haaaa.. pdn muka ko.. ntah die btol kan ke x ke.. ak pon xtau.. ye la kan die soh ak tinggal kan kete.. mane la ak nmpk die wat pe kan.. tau2 je ptg amik.. y menguatkan ak kate tipu tu sbb abg kat workshop smlm tu psg xsmpai sejam pon.. abg y workshop dlu tu ak anta kete jam satu, die soh amik jam 6.. cube korg kire bape jam.. hish.. ni y beta nk murka ni.. so ak decide saje p workshop fav ak utk service kete tu semalam.. (sbb da sentap ade org namo anta p perodua =( ) ak kua opis awal.. ye la kan.. mane tau jam ke ape ke.. kang kedai ttp satu hal lg.. huhuhu.. smpai2 je die da xtnya da.. trus repair kete ak.. i like btol la.. ak congok je tgu kat situ.. tup tap tup tap siap!!! sonok ak... kos die pon murah je berbanding abg y dlu tu.. ngn abg continental ni kene byr rm120 je berbanding ngn abg dlu tu rm400!!!! waaaaa... nangis.. mmg ak band la abg tu.. mencikkkkk.. so afta dis lau ade prob ak g trus je kat abg continental tu.. senang keje.. kos pon murah je.. tp ak tgk gak sebulan dua.. lau rosak balik jaga la ko.. kui3.. tp die da bgtau da.. if prob ape2 dtg balik workshop tu... ape2 pon tq ya bang oiiii.. =)

1 comment:

shinasuka said...

cm pnh tumpang je kacil ni...
ngeeeeeeeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...