Thursday, September 2, 2010

berbuka di restoran mohd chan abdullah

ari tuh ak n kak jiej ding dong ding dong nk pilih menu berbuka puasa.. almaklum kami xpunya waktu y bnyk nk bjimba2 lg di putrajaya ni.. kami kan nk bcuti panjang sempena raya ni.. so spend time together2 lorhhh.. bila pk2 teringat plk time kami makan dim sum kat equatorial bangi ari tuh.. hurmmmmm.. sedapnyaaaaa... *terliur sebentar tatkala menaip entry ni* then pk2 mcm nk mkn chinese food.. trus tingggggggg!!!!!! ayuh kite ke restoran...................
mohd chan abdullah!!!!!
ekceli, we all nk p mkn kat sini keesokan hari nya.. but sebab terliuh tgk mkanan2 kat website die trus jommMMMMMM.. nk mkn nk mkn nk mkn.. kak jiej layan kan je la.. so mase nk g tu bos pon nak follow... so layan la... da book meja n tempah lauk.. so lalalallalalla saja ke bangi.. restoran ni ade bbrapa branch.. so boleh la pilih either one.. kami pilih lauk :
  • nasi putih
  • baby kailan msk sos tiram
  • tom yam seafood
  • ayam masak kam heong
  • air kendondong n sirap bandung
  • loh ma kai
  • aneka dim sum
makanan adalah terbaikkkkkk.. sedap ohhhhh.. nnti ak pasti akan dtg lagi.. mase tu terasa nk mkn mee die sebenarnya but baby kailan oyster sos tu memanggil2 ak la.. tu y meroyan tu... nyum2.. pas stich balik nk shout2 kat die lah mkn kat sini.. ohh stich.. cepat la pulang ke sini ai mau mkn mee di kedai ini.. =) wink wink wink... utk keterangan lanjut berkenaan restoran ini sila layari www.mohdchan.com.my..STK

2 comments:

Iena said...

kat melawati ni pon ader 2 branch abdullah chin ni. tp skali pon kite x pernah try...

*kunjung balas...

JieJ said...

but the dim sum kureng sikit..a bit disappointed...akak imagine kan mcm akak makan kat spring garden tempohari..but still ok lah for me..

apa kata kema try lak makan kat spring garden KLCC tu..but tunggu gaji lah yer..bukan apa buli makan byk sikit kalau pulus banyak..heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...