Sunday, September 19, 2010

sepetang bersama ani n her friends

mase cuti ari tu, ak ade p bjimba2 ngn ani kat batu pahat.. pejam celik pejam celik da setahun ak xjmpe ani.. huhuhu.. da ala2 jejak kasih da tau.. we all decide tu lalallala di pacific mall sajek.. smbil window n soping2.. pertemuan dua sahabat ini dikejut kan dgn bnde baru... ooooiiii org kampung!!!! ani da bole bwk kete hoiiiiii!!! hehehhe.. btol la kwn2 ak nmpk dgn mata ak sendri ani menggerakkan kereta itu.. kui3.. mau kene flying kick lau ani bca ni.. hahahha.. ani pon da ade kete baru.. sonok weiii.. ak pon dpt naik aritu.. hehehhe.. nk merasa jg naik kete baru.. ingt lg mase kat u dlu.. ani ni penakot ya rabbi.. ckp je bkobar2 nk bwk kete.. bile ak soh bwk kete ak die dok pegang je stereng tu.. jln nye idak!!! haishhhhh... congratulation to ani krn telah berjaya membawa kete... =)
ni la kwn baik ak mase kat U dlu.. rohani binti masrom a.k.a ani.. huhuhu..
y sebelah ani tu kwn die.. kwn sekampung.. ak pon xkenal.. but da kua skali, layan tros.. kwn2 die mmg sgt2 sempoi i like... =) y ni adah name die..
y ni plk noni ke ape tah name eh.. ak lupo lorhhh... sory ye cik kak.. =)
mase tu ak meroyan nk mkn mee tomyam kat kedai thailand tu.. nsb baik ade ko.. lau x mau kempunan ak smpai ke sudah... kasut tu ak xjd beli ye... sungguh sedey... kasut tu cm best.. xsakit pon jalan.. but ade kecacatan sikit pd kasut tu n tu adalah last pair.. huarggghhhh.. tension mak nyahhh xdpt kasut baru.. mencikkk tau... huhuhu.. last2 ak shopping brg haikal je.. belikan baju die 2 pasang ngn sarung tgn kaki.. comel2 ohhh brg baby.. cm ni la gaya seorang pompuan y bru mnjadi aunty.. sume pon utk adam haikal... =)

1 comment:

Anonymous said...

hohoiiiii....
mke aku buruk gle dlm sume pic ni...
hahahaha...
slh la nme kwn aku 2 su'aidah@adah...
yg ag sowg noni...
haha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...