Monday, September 13, 2010

suspek utama

tepat sekali jangkaan kesemua ahli keluarga ak!!! suspek pembunuhan datuk sosilawati adalah org INDIA!! entry ni bukan bsifat perkauman ya.. harap maklum.. ak kan peminat cite tamil.. huhuhu.. so pd pendapat peribadi ak, org india (merujuk kpd suspek ya) mampu buat mcm tu.. kejam btol la mereka ni.. jahat xterkata.. bak kata mak aku, hati kering.. cube kalau family dorg dibunuh mcm tu... ape ko rase?? mmg la xde sifat belas kesian.. sanggup btol dorg ni.. da la dpukul, dibakar, buang plk abu mayat.. xkesian ke dorg ni kat family2 mangsa.. ishh ak ni.. td da kata dorg ni xde sifat belas kesian, opkos la dorg xde rase bsalah..
antara suspek y ditahan...
ni ke datuk tu??? ke adik die y doktor tu??? semalam ak dok melayan fb ak ni spjg mase.. ttbe ternmpk satu post pic suspek kes ni.. ak pon semangat la nk tgk kan.. yela, ni kan kes tgh hot.. so opkos la sifat ingin tahu tu memuncak2 kan.. so dpt la pic spt diatas.. y kat paper tu kan dah diblurkan.. so y ni nmpk jelas.. ak trus la copy utk masuk dlm entry.. thanks to mohammad shahrin bg info ni.. then ak dpt gak la sumber dr fb jgk.. dorg bg link fb datuk y tlibat tu wif fb adik die.. ak pon try la tgk kan.. tp ak rase muka suspek y kene tangkap tu mcm match je ngn profile pic fb die tu... korg decide la sndri k.. xpon tgu polis je...
ni aku dpt dr pic fb.. surendren nalliannen.. myb la ni org nye..
y ni plk dikatakan dato' tu.. pic pon dpt dr fb.. dato' pathmanabhan nalliannen..

kalau btol la... polis sila la hukum mereka2 y terlibat ni setimpal dgn ape y dorg da buat.. dgr nya dato ni pernah tlibat dlm penipuan jual beli hartanah but stil xkene tindakan undang2.. so kali ni jgn la bia kan die tlepas lg.. kat paper pon ade kate die ni ade connection dgn org besa2.. kpd org besa2 tu, sila la jgn berkompromi lg dgn pembunuh kejam ni.. lau xdihukum, ramai lg ahli perniagaan mahupon rakyat malaysia ni akn terima nasib y sama.. pikir la sendiri..... al-fatihah utk semua mangsa.... semoga roh nya dicucuri rahmat oleh ALLAH S.W.T =(

*takziah kepada keluarga mangsa esp keluarga AHMAD KAMIL ABD KARIM*

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...