Friday, September 24, 2010

thanks to my boss

cantik n lebih tersusun kan??hehehehehe... ade certain mmber ak ckp same je... huhuhu.. xpo lah.. jnji ak puas ati... blog ni kan underconstruction aritu kan.. sume nye gara2 nuffnang ni majok ngn ak cz ak p boh iklan ******* tu kat blog ak... ekceli ak seje gatal tangan try iklan tu.. mane tau plk kan nuffnang ni bole sentap plk kan.. bile baca2 balik t&c die tu, mmg patut pon nuffnang tu majok cz xbley ade iklan len lorhhhh dlm blog kite... ok la, im sorry k... jgn majok2 lg.. heheheh.. dsbbkan ari tu ttbe ak digantung keahlian tu la ak dok godek2 blog ak ni smpai jd bengong.. da la sedey ngn nuff.. blog plk jd huru hara... so kemeroyanan menghapdate tu kurangla kan... xpe2 now ak da become glit mmber balik.. so lbh bsemangat nk mengupdate..

cetttt.. ak ni cm lari tajok la plk... ekceli nk cite psl blog ak y underonstruction tu.. ari tu ak gile la sentap cz header ak sume lari2 bagai.. hmmmm ak ni bukan la terer bebeno ngn coding2 html ni.. tu y emo je bbrapa ari ni.. y jd mangsa kak jiej la cz ari2 dok dgr ak bzikir kat telinga die kan.. tup2 bos ak ade lalu n dok tnya ape mslh blog ak kan.. so die ngn xsmpai ati tu, mgodek2 la coding html n lastly.................. taraaaaaaa.... header n pic ak telah bjaya di center kan.. tq boss... hehehehe... mase ak dok emo tu, smpai ak cm nk hired org p tlg btol kan blog ak ni... fuhhhh.. nsb baik ade bos.. lau x mau terbang duit mak nyahhhh!!!!.. =p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...