Tuesday, October 12, 2010

coffee village

hmmm.. ak ni asik dok cite psl mkn je kan.. xpe la.. da mmg ak suka mkn nk wat cmne la kan.. huk3.. layan saje tnpa 1000000 soalan.. kui3.. ak rase lau org sekitar ak ni tau la kot cafe ni kat ne.. but saje nk show off kat sini... wakkaka.. motip ak??? ak pnye suka la.. hahahha.. jgn mara whai kawan2.. ok.. tpt mkn kali ni ialah coffee village kat pinggiran putra putrajaya.. tau tau tau?? ckp la x.. lau y tau tu jgn jwb!!! hahah..
gmba adalah xcomel cz amik dr jauh.. * nk amik dekat2 ai malu* =p
y ats ni ak p time stich pose ari tu.. menu ak adalah spaghetti chiken wif coke float..* tp hampa krn dorg p guna eskem strawberry..cissss...*
y ni plk time ak p sama bos n k.jiej.. hi-tea katanya!!! ak minum hot cappucino *rase biasa je xkawwwwwww sgT!!!!*
wif toast bread + butter + kaya..* sedap ohhhhh.. nk lg 9!!!*

lau rajin p la singgah sana.. view terbaekkkk.. bole la nk feeling romantic kat situ.. romantic kah?? lite2 sajekkk.. sesuai utk bsantai.. lau u all nk p mancing pon bole.. nun kat bwh cafe tu bole mancing.. mcm2 makanan western kat situ.. ak suka utk hi-tea.. =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...