Tuesday, December 21, 2010

kesesakan luar biasa di putrajaya

jam kan kan kan.. wat moody ak je dat monday..
last monday monink ak ada meroyan tahap jibon2 punye la.. da la gerak dr umah lewat sikit.. tp ak kira2 masih lg bole smpai on time.. but tbe je lat bulatan lebuh perdana tu *eh lebuh perdana ke name die?* jalan tersangat jam ok.. smpai otak ak pon dok jam skali.. tension gile babeng.. punya la berderet2 keta kat atas jalan.. ape la dorg dok buat kat jalan putrajaya ni.. lau ade eksiden pon xde la jam smpai cmtu.. ohhhhhh... rupa2nya dorg tgh test jalan.. dorg buat laluan khas untuk bus secara percubaan.. ye la kan b4 dis mcm huru hara sikit lau bus nk benti kat bustop.. bsimpang siur.. da la besa.. kan kat putrajaya ni jalan nye berlorong2.. so perbadanan putrajaya nk wat laluan khas supaya bus dpt lalu lane plg kanan supaya xsesak.. laluan percubaan ni akan berlaku dari 20 disember 2010 smpai 14 januari 2011 (7am until 8.30am).. nasib baik second day xjam da... yahoooo... sonok2.. =)
bila mau smpai opis.. adoiii.. punch card adalah merah ye.. huh!!

1 comment:

Sae said...

ye la tu... ni jam pasal bas pny hal..pas neh menanges lagi..sbb tak ley nak paking kat besmen da...haaa amekkkk, takde paking, meratap la kawww kawww punye......huhu~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...