Tuesday, December 21, 2010

sume pon aku nak

padahal aritu pas mam kat manhattan fish market, nk jalan ke parking je pon.. ttbe2 ni sume ak grab.. adoiii.. pokai lau ari2 mcm ni... *korg ade x petua mcm mane nk buang tabiat membeli ketika berada di mall?? ak ni stp kali p mall even p mydin skalipon, ak mst nk beli something.. knape ek?? ada x cara nk mengatasi masalah ni?? tolong lah daku...* ttbe p body shop.. shower gel y ado pon xabes lg ak da beli y baru.. *y blom bkk tu sape nk pki.. adoiii* pastu bla.. nmpk plk kedai sasa.. masuk lg.. sekadar tgk2.. tp ttbe bole terbeli cooling pad timun ngn orange.. ish.. time nk bayar tu nmpk plk set brush.. ku grab kan lagi.. simpanan semakin sikit.. bile nk gaji ni?? hahahahha...

4 comments:

lilylala said...

awk ni mcm saya lah..hehe

kat mane beli set brush tu?dah lme cri..how much?

Sae said...

jangan bawak duit...or atm card or...credit card...pakai saja stich punya sampe pokai...hehe~~

pinkydablueberry said...

lilylala:

yeke..same la kite..

set brush tu bole didapati di sasa alamanda (sasa len xtau)..harga rm9.90 dgn stp ape2 pembelian..normal price rm15.. still mura kan..lau nk beli MAC menghaikkkk mahal..xmampu den.. =p

pinkydablueberry said...

sae:

ooo..mcm tu ea....hmm..ok2 bole praktik..

pki stich punya kalu, mau balik jalan kaki la weyy.. hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...