Thursday, December 23, 2010

TroN-LeGaCy

movie kali ni Tron-Legacy.. ekceli spttnya tgk cite Narnia as stich wish.. but ak dgn kejam nya telah membantah dan mau tgk TroN.. wahahaha.. aku adalah jaat.. xpe2 next time kasi can pd narnia.. kekeke.. ak adalah teruja krn kali ni nk tgk 3D di MAXX!!!!! cehhh.. mcm xpnh g la plk.. huhuhu.. teruja la lebih sikit cz kali ni MAXX telah di ambil alih oleh GSC.. hehehe.. die pnye spek adalah terbaekkkkk ea.. wooooohhhhaaaaa.. sonok2..

cite tron ni pasal sam adalah perancang video game y terterer skali.. wakaka.. ade perusahaan bernama ENCOM.. ayah sam a.k.a kevin telah mencipta satu alam digital tron y real punya.. kevin ni telah termasuk dlm dunia tersebut dan terperangkap disitu selama 27 tahun.. sam ni plk nk cari ayah die so mase die dok dlm geleri ayah die tu tah cm ne dia btol termasuk dlm dunia tu gak.. bile kat dlm tu sam kene bertarung ala2 game ngn org2 virtual dlm tu.. die jgk perlu lawan ngn clu iaitu ciptaan bpk die y da jd jaat.. dengan gabungan sam kevin n quorra mereka adalah berjaya!!!!! =) da la tu maleh da nk type.. korg tgk sndri k...

2 comments:

Sae said...

...pastu tade subtitle plak..... seb baik excelent in english ngn ada interpreter kat sbelah....teheheheheeee~

pinkydablueberry said...

alamak..psl subtitle lupa nk bgtau..tq to sae krn mengingatkan..hua3..tu la psl..lau interpreter buat bodo je ak adalah tido laa!!!weeeee...=p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...