Tuesday, January 18, 2011

aku tidak bersalah aku dianiaya

guilty?? or not guilty?? tolong tolong.. aku xbersalah dlm perkara ni.. jgn la begitu.. mst korg mcm ding dong ding dong xtau hape la masalah si kema ni.. hurmm.. ekceli cite die begini... kat opis ak ade satu makcik ni.. name die makcik bedah *bukan nama sebenar* satu opis tau die ni mengalami masalah mental y ak xtau la kronik or x.. y pasti ni btol tau ak xtipu.. huhuhu.. pd zahirnya die ni ok je dr segi luaran nya.. tp xde time die ni weng sikit..

satu hari tu time ak n fren berhi-tea dirumah, kwan2 ak ni ttbe bkk cite.........

aze : eh kema.. ni ade cite ni from kak ayu..
sha : haah la kema.. die kate die bru ingt psl ni.. tu y die cite kat kiteorg..
kema : cite ape??
aze : makcik bedah kate ko kurang ajar ngn die??
kema : *&$%#%(&**(*_& *blurrrrrrr*
hoii.. bile masa la ak ade ckp ngn makcik bedah tu.. xsilap ak bru dua kali je bertegur sapa afta die balik dr *****.. ttbe ckp ak cm tu.. ishhh.. feeling down btol la.. stich telah menasihatkan ak supaya bolayan saje ngn kata2 makcik bedah.. tp ak tetap feeling sad mcm nk terjun tingkap.. kui3.. yela kan.. bnde y ko xbuat ttbe org kate ko buat.. ko bengang x?? esk pgi2 lg ak pp jmpe org y dok sebelah menyebelah ngn makcik bedah..

kema : kak, makcik bedah mane?
kak 1 : xtau la kema.. kenapa kema cari die?
kema : xla nk.. kawan2 kita kata die ckp kema kurang aja ngn die.. bile mase la plk..
kak 1 : eh die bukan ckp kema kurang aja.. tp die ckp cmni.. "kema tu bawak kete kancil je tp sombong"
kema : huaaaaaaa!! m*meratap* lg le dasat statement.. ishhh.. xpasal2 tenggiling ak pon terjebak same.. die xbesalah hokey..
kak 1 : ala kema.. akk pon pk cm tu jgk.. bile mase ko ade ckp ngn die.. wat xtau je la..
kak 2 : ye la kema.. ko buat bodoh je suda la...
kema : ye la kak... =(

mmg buat ak hangin btol la kak bedah ni.. saje je nk wat ak down tau.. ramai y berkata.. ni ko la y salah.. sape soh ko merampas kekasih hatinya?? eh.. ak plk y salah.. double down.. erkkkkk... =(

3 comments:

Hagio Sae said...

owh...tu la cerita sebenar di sebalik "kurang ajar kema tuh??"
Haha~ bwk kete kancil dah sombong....erkk! siut tul statemen...hihi~

tak pe la kema, dari aku ngn linda unit B aritu lagi le, ada ke dia panggil ktorang budak gem..k dua orang.. cinabeng tull...

ni yang aku nak *^^&$^6$%#$ kan je ble tringat blk..haha~

~..cik PriNCEss..~ said...

jeng..jeng..jengg..

pinkydablueberry said...

sae : tu la cite sebenar..huhuhu.. down plk tetibe..

meh2 kita ramai2 hapuskan die..wakakakaka..

lau ak jd ko pon ak &%$%^**&%$ lapanratoskali.. kekke

yana : kakak feberet ko kan..keke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...