Tuesday, January 11, 2011

apa la masalah fasha sandha ni - part II

KUALA LUMPUR – Pelakon popular Fasha Sandha melahirkan rasa kesal atas perbuatannya memakai bikini sehingga gambar dia berpakaian begitu ketika bercuti di pantai Tanjung Benoa, Bali, Indonesia pada 30 Disember lalu tersebar di Internet.

“Ya, memang benar ini gambar saya yang memakai bikini dan kain pario berwarna hijau,” katanya menerusi laman sosial Facebook peminatnya, WE LOVE FASHA SANDHA.

Dalam laman web itu, turut disiarkan satu lagi foto seksi Fasha bersama seorang rakannya yang tidak dapat dipastikan identitinya.

Menurut Fasha, 27, gambar-gambar dia berbikini bersama tiga rakan wanitanya itu telah dimuat naik oleh sahabatnya yang hanya dikenali sebagai Syazwani dalam laman Facebook ketika bercuti di Bali baru-baru ini.

hurmmm.. malas aku nak comment psl minah ni.. da buat baru nak menyesal baik xpayah.. kawan2 die pon ngek same.. bengong.. da tau kawan artis.. p jaja gamba kat fb.. mmg la satu dunia tau.. ke kawan die saje bikin kontroversi lebih.. meluat ak!!! huh!!!

news n pic kredit to kosmo online

2 comments:

Hagio Sae said...

tah tah dia yang nk bikin kontroversi kot.....huhuhuhu~

pinkydablueberry said...

tau xpe..ak tgk kat galaxy tb9 ari jumaat ari tu rase cm nk pangggggggg je.. gile meluat habes..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...