Wednesday, January 12, 2011

award dr nuyui melalui aze & ciri lelaki pilihan


tanpa berlengah lagi.. jom2 kita jawab soalan2 nya:

1] Ucapan Anda ?
thanks tu nuyui krn telah bersusah payah pahit jerih membuat award ni n bg kat sae.. muahahhaa.. lau die xbg kat sae cmne ak nk dpt plk kan.. waakakakkaa... thanks a lot lot lot lot... =p

2] Berikan 4 ciri gurl/guys idaman untuk dijadikan wife/husband
kesimpulan nya sume mcm stich... wakakakka.. sape y xkenal stich nasib la ko labu... kui3.. ok la ok la ak bg sikit2.. ak suka guys y mempunyai kredibiliti, intelligent n bkarisma.. at the same time ak juga nk die bole mlayan ak y weng weng sikit ni.. opkos la y mempunyai pengetahuan agama.. *ini penting supaya dpt membimbing keluarga*.. da la tu cukup.. nk lg??? hadoiii.. guys y suka bjalan window2 soping *y ni je satu y xde pada stich*, n plg penting suka eskem n tgk movie.. =p

3] Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dengan partner korang.
saling bertolak ansur.. banyak bersabar.. jgn gedik lebih2 *y ni stich adalah xsuka*.. saling faham memahami antara satu sama lain.. as stich said u ni ask nk meroyan je..

4] Pernah anda jumpa doa pendekat jodoh dan putus cinta?
penah.. n ak simpan smpai hari ni.. tp xberapa nk amal.. kui3.. doa putus cinta xda la plk... huhuhuhu.. tp ade ke???

5] Letakkan 10 link pilihan anda dan tell them they have won this award

2 comments:

dya adriza said...

hehe byk dpt award ek

pinkydablueberry said...

layan je sume award ni.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...