Sunday, January 9, 2011

beautiful bingo blog dr aze melalui dya

hoyeh hoyeh!!!! sume angkat tangan dua2 blh smbil clap2 selama lapanploh kali.. cik muda sae dgn baik atinya tlah memfowardkan award ni kepada saya.. huhuhu.. kira ak dpt award la tu kan.. layan je la..

A. berikan 1 nickname utk sayer [pemberi award]

dya da di dam dam dam tukang sebar ini award
Why?? sbb ttbe nk bg nickname.. =p

SOALAN 2 sila jawab juge...

B. Berikan Ucapan Kepada Pemberi Award
tenkiy dya cz bg si sae tu award ni.. xpepasal ak pon dpt.. tq ya..

SOALAN 3 sila jawab juge...

C.Listkan Artis/Band yang korang minat!

now tgn layan dangdut lorhh.. so ak suka sume penyanyi dangdut y ak tgh dgr ni.. *eh bole ke jawab cmni?*

d. mengetag belog untuk d kasi award:-


hurm.. ak nk tag sume pembaca blog ak dlm masa 24jam ni.. sape y baca pada jam yang ke 25 die ak xtag!! hahahahahha... =p

2 comments:

dya adriza said...

dear.. erm.. tq so much =)

but, soalan 1 tu kena tukar nama sae, sebab dia yg bg pd awk kan =)

x pe nt tukar k.. btw tq sudi accept hehe

pinkydablueberry said...

owh kene mcm tu ea...ok2..nti kema tuka..

kasih dterima..tq cz drop by kat belog ai ni k.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...