Thursday, January 6, 2011

Gulliver's Travels 3D

semalam aku tgk cite ni.. bertitik tolak drpd tgk tron aritu.. kan ade cm iklan2 kan.. wahhhh cm best je cite ni.. kan cm ala2 lawak gitu kan.. so hati meruntun2 la nk p kan.. bzikir lg kat telinga stich.. so smlm kami pilih gsc ioi mall.. 1st time tgk 3D kat situ.. cm excited la kan.. tambah2 plk cinema kat new wing.. kompem la cun2.. *tenkiu stich banje ai.. nnti bile cite yogi bear da kua.. banje ai tgk 3D kat MAXX ea u.. janji tau u.. hehehe..* ok.. now kita p wat review sikit2 psl cite ni.. *ko reti ke nk review2 ni??*
pendek crita, gulliver ni kene wat asignment psl bermuda triangle.. tah cm ne gulliver termasuk dlm bermuda triangle tu.. takot ohhh tgk air laut jd cmtu.. afta dat gulliver ni terdampar kat tepi laut pulau y tersorok name nye LILIPUT... hehehe.. comel kan name tu.. pastu bile bkk mata je sume org kat situ kecik2.. mmg teeerrrrrrsangatttt la kecik.. die da mcm giant da... pastu kira kat island tu die mcm ade war2 la... war nk p culik princess.. bnyk la bnde lawak2 berlaku.. org jaat tu nk bakar la ade satu tp tu.. so sume org huru hara la cz berlaku kebakaran.. gulliver dgn selamber nye mambantu dgn cara die p shi2 kat ats tpt tu... lawak2.. tp bkesan.. pas tu y lawak nye die bantu negara tu cz tgh perang.. die bole plk p tarik sauh2 kpal dorg tu n tarik p jauh2.. cm comel je..

pastu general tu xpuas ati so die BERGABUNGGGGG dgn org jaat ttbe jd cm transformer nk lawan gulliver ni.. gile la kuat.. tp main tipu cz pki elektrik mcm tu la.. tp opkos la hero menang kan.. last2 org kecik2 y cute2 tu tolong repair bot die n kmbali semula ke alam nyata melalui bermuda triangle tu jgk.. lain2 p tgk sndri la.. mls nk review lak ttbe.. wakakaka.. menyirap je ngn aku kan..

3 comments:

Sae said...

.....da cite abis whole story kot...siap ending dia lagi...huhu~

~..cik PriNCEss..~ said...

mse ak mc ari rabu tuh ingt nk p tgk cite nie tp xjd sb kwn yg sOrng ag nk tgk cite trOn..=S

Hagio Sae said...

woi, amik MC sbb nk tgk wayang??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...