Friday, January 28, 2011

im happy for u my stich part III

cita berkaitan klik sini dan sini..

alolololo.. tetibe berpart2 plk la psl ni.. *stich msti nk vangga kan tetiba aku dgn rajin nya membuat entry smpai part III utk die* xpe la kan.. aku y tulis, suka ati aku la.. hehehhe.. pesanan pada stich: sila jgn nk kembang2 idong..hehehe.. (die ade baca ke?kekeke)

acene ni nk cite.. nnti touching mcm mane.. huaaaaaaa!!! ok2.. cite nye mcm ni.. aku dan stich bakal terpisah.. huaaaaaaa lagi sekali.. sedey ohhhh.. eh jap jap.. asal aku nk sedih plk kan cz ini jgk la yg aku harapkan dlu.. huhuhu.. xpe2 chill balik chill balik.. hehehe.. ini adalah comfirm.. xdpt la mau menjeling menjeling mata juling sama stich lagi.. xdpt nk main hang hang bile jumpe n mcm2 lagi la.. xhuke xshuke ai tau.. tp demi menjaga sensitiviti semua pihak, lebih baik la begini.. cewahhhh.. da mcm press conference da ni.. hehehe.. padahal perpisahan yg berlaku adalah terpaksa hokeyy.. hehehe.. terpaksa?? ke paksa rela?? ke mmg rela?? lantak ko la labu..

ape2 pon.. aku mahukan yg terbaik buat stich demi masa depan bersama.. eh eh bersama plk? bukan la.. demi masa depan stich lorhhh.. ape2pon.. sila jgn gedik ok.. i know u.. u will always be a gudboy kan kan.. bila perpisahan ni akan berlaku, aku akan smbung dlm im happy for u my stich part IV.. =)

3 comments:

Cik Muda Sae said...

dia dapat ner kema? wahaaaa....tapi umah same jg..dekat jewwwww.......wekkkkkkkkk!!!!

pinkydablueberry said...

blom tau lg..tp hint2 suda ade..oiii umah jauh tau..nak kene daki bukit bukau seberang sungai lagi..ade belukar.. jauh tuuu.. =p

Cik Muda Sae said...

uuuu...jauh tol...tu...~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...