Friday, January 14, 2011

khurafat - perjanjian syaitan

last nite ak berjaya memujuk stich utk bwk ak p cinema.. huahuahua.. sbb nye ttbe nmpk tiket cite ni sudah available.. dlm hati adalah takot tp lua hati adalah mau tgk sesangat.. so apo laie.. da stich sudi nk bawa tu sila la beli tiket cecepat.. cinema terpilih cm bese is ioi mall.. excited suda ni mau nonton tanpa memikirkan y ade ketika ak kene dok umah sensorang.. hihihi..
aku ucapkan tahniah kat shamsul yusof krn bjaya buat ak menjerit mololong2 smbil tarik2 blazer stich.. wakakkaa.. serius cite ni ask buat ko tekujat smpai ke sudah.. eh hello, bukan ak sorg je y tjerit2 hokey.. satu panggung da mcm kene histeria kecuali stich.. ak pon xtau la apsal die tu xtekejut langsung.. jerit sikit pon x.. die ni ade feeling ke x ni.. konpius.. huhuhu..
cite die cmni.. johan (shamsul yusof) kawin sama aishah (liana jasmay) *stich kate : aikkk.. kecik2 lg da kawin?? ish3* dlu johan ade gf nama ana (sabrina ali) ana ni mcm xley terima y johan kawin ngn org lain lalu tinggal kan die.. die cm meroyan la lebih kurang.. afta johan balik kL die ngn wife slalu kene ganggu dgn hantu.. xcukup ngn gangguan hantu.. dorg ni turut kene kacau ngn ana.. yela kan, ana tu kan da mcm org gila angau.. ask nk p jmpe johan je.. mcm2 gangguan la y dorg kene.. nk dipendekkan cite johan ade jumpa sorg makcik cleaner ni.. makcik tu pesan, "lau ade buat salah ngn sape2, cepat2 minta maaf cz bnde tu da dekat ngn johan" so johan ni mati2 la ingt ana tu y wel2 kan die.. trus la si johan ni p cari ana utk minta maaf.. skali si ana tu da mati bunuh diri.. hadoiii.. mati la plk kan.. so keluarga ana ni amanahkan johan utk settle kan jenazah ana ni.. tatkala itu makin hebat la gangguan hantu y dorg kene.. perghhhh takot gile la cite ni.. otw si johan ngn man (kawan sekerja johan) ni nk hantar jenazah ana balik kg, ttbe radio y tgh mengalunkan bacaan yassin terhenti tbe2.. dua2 org cuak suda.. bile johan tu paling je tgk keranda tu sekali jengggggggggg ternampak hantu ohhhhh korg.. tkejut gila ak.. then man tu nk paling tgk johan sekali tertengok hantu.. trus la dorg eksiden.. man pon mati.. pastu gigih si johan ni p angkat mayat ana bwk naik ats.. pastu kene kacau lg ngn hantu.. berapok la lari cm org gila.. ttbe johan ckp "maafkan aku ana, ak y buat ko jadi mcm ni"
korg tau nape die ckp cmtu?? rupa2nya johan y buat bnde khurafat tu.. b4 dis johan nk bkenalan ngn ana.. tp ana tolak mentah2.. so johan pon bengang la.. then johan pon p jmpe bomoh utk wel2 kan ana.. xtau la ape die guna.. tp ade bnde tu johan touch kan kat ana trus ana jd angau ngn die.. satu je bomoh tu pesan.. "kalau ko amik bnde ni ko xblh tinggalkan die.. lau ko tinggalkan die, ko xkan hidup aman buat selamanya" itulah perjanjian syaitan y tlh johan buat dgn roh mayat spt gamba di atas.. kiranya bomoh tu msukkan roh si mati dlm badan ana tu la.. roh tu je pd zahirnya y buat ana tu tangkap cintan sama johan.. so nasib ko la labu a.k.a johan.. sape soh ko buat bukan2.. pastu johan balik umh mak die.. pastu??????? saksikan la di pawagam berdekatan anda.... =p

6 comments:

Hagio Sae said...

semalam pon ada wayang juge kat umah.... siap bwk toto, bantal skali selimut ... layan tul wayang tu....haha~

pinkydablueberry said...

sentappppppp!!!! =p

~..cik PriNCEss..~ said...

da tgk ke kema?? best x???

pinkydablueberry said...

dah...best..sakit jantung kalu..jgn tengok!!

Hagio Sae said...

sebab kalo tengok ko kene bentang toto depan ruang tamu...hihi~ pastu org yg tido dalam bilik diharemsss kan menutup pintu bilik.....aippp ~,~

pinkydablueberry said...

huhuhu..perli ohhhh.. =p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...