Monday, January 17, 2011

limited edition tupperware??

kema beli tupperware?? hahaha.. ade y mcm xcaye ke?? sila la percaya.. ak ni bukan la penggemar product tupperware mcm sesetengah org tu esp makcik2 kan.. lau time ak kekecik dlu, siap berparty2 tupperware bagai sume.. mak ak pon layankan je selalunya cz penganjur party adalah teman2 nya juga.. kat opis ak ni ade penjual product tupperware la.. alah kat opis2 korg pon slalu mcm tu kan esp gov.. kui3.. *matik la ak wat statement mcm ni* tukang jual bernama kak unaizah.. so ak slalu la tgk makcik2 tu order itu ini n harga nya adalah mahal hokey.. pd ak mahal la.. tp sume org kate ianya berbaloi ngn kualiti product tersebut.. so ak pon belek2 la katalog y ade.. selak punya selak, ttbe ternampak couple tumbler y kiut miut.. huahuahua.. special edition lagi tu.. utk promo valantine day kali.. ttbe mcm terdetik nk membeli la plk.. bukn beli ats dasar utk valentine tp sbb die murah!! wakaka.. special promo ni slalunya murah la kan..
ape?? satu utk stich?? *xado nyo cik kema nok bg tumbler super kanak2 ribena ni ko dio* huhuhu.. lg satu xkn die nk nye tumbler2 gini.. huahuaua.. tp cute kan.. i like uols!! leb leb pinkish gitu kan.. =) for the girls adalah warna pink n for the boys adalah warna biru.. so y biru tu dah ku lantingkan pada kak yani.. *cehhh.. pki ayat kak red plk da* harga for both tumbler ni hanya RM25 ko.. murah kan.. so korg, skrg p tuka baju pki tudung amik kunci kete vrommmmmm serbu stokis tupperware berdekatan k.. =p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...