Saturday, January 1, 2011

new year 2011 celebration

kemana korg new year kali ni?? kat kL je ke? kat kg masing2? kat oversea? or kat umah je?? ekceli celebration ni bukan la penting sgt pon.. ape y ak nk tgk mlm new year tu adalah FIREWORKKK!! hahahha.. tu je la y ak nk.. huhu.. plan ak kali ni nk p pasa seni je.. tgk konsert kL FM.. lagenda rock dlu2.. muahahaha.. layan saje la.. stich y beria2 nk tgk.. xpadan y injured.. afta p hospital trus saja ke kL.. 1st2 p low yatt dlu beli hadiah utk bufday ayah ak.. pas tu bru p CM.. y excited nye tu, kami p lowyatt naik tren oiiii!!!! waaaaa.. sonok2.. park kete kat masjid jamek then p naik LRT ngn monorail.. sukanyaaa.. paking kat masjid jamek pd hari itu adalah sepoloh hengget ye.. mengong.. k fine la kan mlm thun baru die up sikit.. dgn harapan ko stay kat situ tgk kan kete ak smpai tghmlm.. bile nk bla je trus org2 paking tu sorg pon xdo.. haishhhhh.. afta layan mini konsert kat CM tu arround 11.45 weols gerak p dataran utk tgk countdown n FIREWORK itu!!!
konsert memori rock kL FM.. bnyk gak la otai2 rock kapakl dolu2
firework from bangunan DBKL
yeay!!! 2011 already.. firework itu adalah sgt cantekkkk
bangunan sultan abdul samad very da gojes hokey.. colourfullll
afta firework selama lebih kurang 15min weols smbung p tgk konsert kat dataran tu aanjuran ambank.. terbaekkk la amy search.. =)
da host zainal alam n linda onn
settle suda n kaki ak tersangat la lenguh ok.. lepak2 tgk org sapu smpah dlu then bru blah..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...