Saturday, January 1, 2011

stich injured??

stich adalah injured?? hurmmm kesian die.. last thursday stich p men futsal dgn staf2 opis.. tah cm ne nk tahan bola terrrrrrr pijak plk bola itu dan ketepekkkkkkkk jatuh.. huhuhu.. oleh sbb nak menahan diri drpd lebih tersembam, stich tahan pakai tangan.. resultnya, tangan kiri adalah sakit seperti terseliuh.. adoiiii.. aritu bru je baik dr sakit kaki.. ni tangan la plk.. ishhh.. itula die lau terlampau excited nk bersukan.. semalaman berlalu, his left hand stil bengkak n xley nk bengkok.. y menakutkan tu, dr bahu smpai pgelangan tangan panas.. tapak tgn with jari jemari pulak sejuk cm ais.. ni y nebes ni... takot jgk lau crack ke kan.. xpon patah ke.. *over la tu nk kata patah* mau xmau stich dikejarkan ke hospital *feeling cm penulis artikel akhbar plk* friday afternoon bwk la die ke hospital.....arrived jam 2.30pm.. bg ic sume for registration dok la kami kat tpt menunggu.. makkkkkaihhhh.. lame btol nk tgu.. kene masuk p primary triage dlu.. bru la name ko dipanggil ke secondary triage.. utk ke 2nd stage kami adalah menunggu smpai jam 4 ye kawan2.. emo je.. 5min after stich keluar suda.. adoii.. tgu sikit punya lama.. then p bayar n buat x-ray arround 4.45 siap.. tgu lagi utk tgk result n jmpe doc.. tcongok lagi kami kat ruang menunggu tu.. jam 6.10 bru stich dpt jmpa doc n doc check xsmpai 10min.. hishhhhh.. emo emo emo.. juz bgtau ade tisu y koyak n balut tgn stich.. dats all.. OMG!!!! begitu punya lama ak tgu 4 bnde y 10 minit tu.. kpd pihak pengurusan hospital serdang.. sila la upgrade sikit.. i know la lau p hosp kerajaan adalah lama.. tp ni lama sesangatttttttt.. *time ni la ak amat memerlukan khidmat kakak ak or my dad.. help help.. nanges....* finally beredar dgn muka xpuas hati,.. demi mjga ati stich senyummmm manjang je la.. wakakakkaa.. =p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...