Tuesday, January 4, 2011

ubat y mesti ada dlm handbag aku

korg ade x masalah ulser?? ala.. y putih bulat2 dlm mulut tu.. pedihhhhh ya hamat.. korg mst penah kene kan kan kan.. ak mmg bole kate masalah ulser ni salah satu penyakit keturunan kot.. kekekke.. ulser bole ke jd penyakit keturunan?? layan je la.. sblh mak ak mmg majoriti nya slalu kene ulser.. dan ak xterkecuali.. sakitt siott.. lately ni dlm molot ak xpnh xde ulser.. manjang je ade wpon satu.. plg kronik skali 4 biji worrr.. *xley lawan mak ak.. die skali kene penah lebih dr sepuluh ohhh* pastu mula la nk feeling2 mcm demam.. tp kat pipi je la.. pastu kemalasan ak bercakap sgt ovius bile ak kene ulser.. bile org ckp bnyk mula la rase nk melempang.. muahahahha.. then time jimba2 sama stich time tu la ulser ni melonjak2 punya pedih.. *nsb baik x ku lempang stich.. syg ohhh nk lempang.. hahahaha.. mau pengsan lau stich bca* trus2 la stich ajak p beli mende alah ni....................
ini adalah BONJELA.. mst pesakit ulser tegar dah sinonim ngn ubat ni kan.. so bile da byr tu laju2 la bkk n sapu.. waaaaaa... nak nangessss.. pedih menggila rase nk koyak2 kan baju org sebelah *over btol ko ni* da la xsedap.. sepanjang jalan la menceceh saje psl mulut sakit plus bonjela y xsedap.. serius beb xsedap.. agaknya stich da xkuase dgr ak menceceh pasal bonjela one day tu ttbe je..........

stich : nak amik ni.. i beli utk u... pas ni bole da rajin sapu ubat kat ulser tu *waaaaa... terharunya.. wink2..*
*ttbe nk feeling terharu dpn stich selama seminit n mcm nk tambah cyg lapanploh kali.. wakakakka.. ayat mmg minta lempang skali*
aku : tenkiu *ttbe wat muka cm speechless.. gile la mengada*

stich adalah membelikan aku ini........ taraaaaa.. oral aid ala2 bonjela perasa strawberry.. mak suka u.. rase mcm nk makan.. bau die sedappppp.. n dua2 benda ni hari2 ade dlm handbag ak.. =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...