Thursday, February 17, 2011

aku mmg admire la ngn kak lea ni

haaa.. korg tau nape sejak dua menjak ni aku admire ngn kak lea ni?? men sini meh.. mokcik nk cito ni.. aku adalah look like org zaman batu jek coz setelah sekian kalinya ak xtau mcm mane nk dpt kan entry box y plg latest n bnyk mende alah mende alah mcm y ditunjukkan dlm gamba dibawah.. huhuhuhu.. finally, dgn bantuan beliau impianku menjadi kenyataan.. yeay!! *are re are hih pyarrr huaa... nanannanan janaaaaa* tetibe la plk buat aksi bollywood.. kekekke..
ok2, back to da story.. haaaa.. sape2 y ala2 zaman batu mcm aku ni ha eh ade ke bole la look2 picca kat bawah ni..refer dlm bulatan merah itu.. b4 dis ak punya old editor.. so korg tuka kpd updated editor (recomended).. taraaaaa senang kan.. *feeling2 org bg tutorial* hak3.. wutever it is ak mengucapkan ribuan terima kasih kpd kak lea krn membantu.. hehehehe.. korg jgn nk gedik2 gelak2 kat aku cz xtau hokey.. ak babab nnti!! =p

4 comments:

mama_iris said...

hehehe....updated editor memang banyak advance nya....nak upload gmbr lg senang..=)

pinkydablueberry said...

btol la mama iris..kema ni da dok meroyan ni asik nk godek2..

*mode; kejakunan*

ddlea said...

hinsss...hinss..hinss...*ko nampak tak lobang idong akak...*

adoyai kema...ooo...kemaa... tu lom akak ajar ko cara2 nak tulis ABC guna kaki... Tulis pakai kaki memang tengah in sekarang neh... Mau belajar? T____T

pinkydablueberry said...

kak lea oii!!kempis2 kan la idong tu..xlarat tgk da..hehehehhe

ooo ade ke tulis pki kaki..ni msti amik ilmu kat kak honda ni..hehehe..mau blaja mau mau!!*kema keterujaan*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...