Monday, February 21, 2011

hair treatment

*sila abaikan lau nmpk ak mcm monchett..lau x aku sentap!!*
huaaaaaa!! rambut acik blueberry rosak suda!! sob sob sob.. since last year aku da perasan rambut aku ni semacam je.. rambut jadi kasar, xsekata kejap bengkok2 kejap kang ade y terlalu halus, rajin asik nk putus je.. kdg2 tgk da mcm org kene leukimia je.. ye la.. asal usap rambut je berkoyan y putus.. xke sedih tu.. meratap tau meratap!!! setelah mendapatkan khidmat nasihat pakar perunding kesihatan rambut a.k.a cik scha kedebooooommm, die menasihatkan aku supaya buat treatment rambut.. aku ni ade satu sindrom.. asal balik kampung je nk p saloon rambut anty tu.. xmiss la.. mmg setiap kali aku balik aku akan p saloon die.. xkira la rambut ak da cuci ke belum.. acik totappppp nk p jgk!! ekceli ade satu amoi tu die punya massage mmg terbaik la.. tp since amoi tu xde ak mcm da xseexcited cm dlu.. tp den totappp berkunjung ke saloon anty tu.. mmg da kenal baekkk punya.. so mase aku kat kampung weeknd lps p la saloon anty.. usha punya usha die bg diskaun mmg terbaekkkkk la.. syg anty lebih.. mula2 cuci rambut.. pastu kasi blow.. lps blow, die kasi bubuh mask+ubat then serkup kpla aku dlm stim machine tuh!! afta dat bukak kasih sejuk sikit then cuci lg.. afta cuci die blow n bubuh ubat.. then blow lagi.. smpai la rambut ai lembut uols.. final touchup baru la gunting rambut..anty kate, sekali je xcukup utk treatment tu.. xpe2 nnti sya dtg lagi.. hehehe.. mula2 nk kasi pendek gegila rmbut  ni.. tp aku adalah xberani.. syg oiiiiii rmbut haku wpon da rosak..huhuhuhu.. ape2 pon tenkiu anty n staff.. hehehe

8 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

lihat rambOt ku..guna jari pOn bOleh..hOhOhOhO..

Cik Muda Sae said...

ish..entah2 aunty tu la penyebab rambot ko rosak...hahahahahaha....gelak jaat!!

pinkydablueberry said...

diana: bukan setakat jari..berus dawai pon boley!!!

aze: eh yeke??xla..bukan la..xla xla xla..*mode:xley terima hakikat kalau betol!!hahahaha*

ddlea said...

wah...wah...wah... agak2 dah bleh jadi iklan syampoo tak lepas neh? ala2 Heliza gitew...

Kaya la auntie tu kalau ada pelanggan cam ko Kema...

ddlea said...

wah...wah...wah... agak2 dah bleh jadi iklan syampoo tak lepas neh? ala2 Heliza gitew...

Kaya la auntie tu kalau ada pelanggan cam ko Kema...

pinkydablueberry said...

heliza??heliza tu y mcm sy kak..hehehhe..

ape nk buat..mmg la die ca ya nun alip..tp service die mmg alahai syiokkk abes..lau blh nk soh amoi tu cuci rambut sy dr pg smpai mlm..kekekekke

Cik Muda Sae said...

...PASTU, SOK RAMBOT KO GUGUR KE BUMI SATU PERSATU....hahahahah~

pinkydablueberry said...

larikkkkkkkkkkk..ade org mara..kekkeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...