Thursday, February 24, 2011

hasil kerja tangan ku

mari mari rapat rapat.. cik nk cite ni.. kan entry lepas aku ade ckp aku join kelas jahit manik kan.. now now now.. nk jaja la hasil kerja tangan aku tu kat sini.. *lps ni bole la jahit manik lawa2 kat bju sendiri* kelasssssssssssssssss!! special thanks to puspanita bppa di atas anjuran serta cikgu zaiton y sudi mengajar kami..yeay!!
y ni first lesson.. kira basic la.. aku mmg expert y ni cz slalu buat..kekekke =p
2nd lesson.. y ni ade extra sikit dr y 1st..
3rd lesson.. bunga sekuntum.. lawa x?
y hijau muda tu bunga separuh.. n y gelap tu juga separuh but lbh sikit pjg nya..
n lastly ni la hasil kerja [P][A][P][A][T]!!!!

4 comments:

Cik Muda Sae said...

ala..entry da kuar..... i tak kuar2 lagi lorhhh...

Cik Muda Sae said...

aih...da kuor... hehe lupe ploks...ngeeeeee malu shaye~

ddlea said...

yeay.... bleh jait baju dah....

pinkydablueberry said...

aze: sila siapkan entry anda cpt!!kekeke

k.lea: bukan bole jait baju kak, BOLE BUKAK KEDAI DA..huahauhauhauhua

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...