Monday, February 21, 2011

kelas menjahit manik

 last friday, ak tetibe cm nk terinterested nk p kelas jahit manik n labuci ni.. ekceli bukan terinterested but i really like beads.. cume nk jahit tu y xde mase.. mase last few years rajin la cz mak aku ni tukang jahit.. so bile baju da siap tu meroyan la nk bg cantik baju2 tu.. korg jgn xtau, aku dlu amik tender cousin aku tau.. bukan tender ape pon, tender jahit beads kat baju nikah die.. tu la permulaan keterujaan aku menjahit beads.. sonok hokey.. cume aku kurang nk berkarya.. tu y buat satu design je tu.. so decide saja la join dis class.. 1st lesson ialah cara y aku slalu jahit tu.. nk cakap expert la tu.. hahahha.. laju je la ak mbuatnya.. pas ni mcm nk p kedai beads la.. wink2.. nk mengasah bakat menjahit aku y da tumpul ni.. kekekekke.. hasil jahitan aku... tgu ya.. next entry hokey.. =)

5 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

ok da pandaikan t sila jahit baju tok cik princess taO..hihihi..

pinkydablueberry said...

bole bah kalo ko..tp sekuntom seploh hengget!!

JieJ said...

aiks gambar pintu je..napa tak gambar hasil tangan kema tu..heheheh

ddlea said...

muehehehe...pas nie bleh kita berganding bahu yer...akak tokeh, ko kulik... buleh?

pinkydablueberry said...

k.jiej: rilek la kak..org bru feeling nk wat ber'part'2..tgu la next episode bru jaja hasil nukilan tgn..hehe

k.lea: ala xmo kulik..business partner bole x??hahaha *bru blaja da mau jd tokey..haishhhh!!!*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...