Saturday, February 5, 2011

rumah baru kami

memandangkan en mohd razali sudah bersara dr perkhidmatan awam sejak 1 januari lalu, so kamisekeluarga akan moved to our new house located in kampung seri gajah, chaah johor.. dis house build since last year n bakal 100% siap maybe dis month or next month kot.. tatkala pic2 ni di ambil, segala kemudahan spt api n air blom ada.. n aksesori2 rumah mcm kabinet, build in almari, grill n etc juga blom dipasang.. so look like cm xsiap lg la.. ape2 pon hopefully rumah ni cpt2 siap cz bole la kami menyusun atur umah ni spy nmpak cantik.. hehhehe.. soon ya so sooooon.. =)
pandangan dr belakang
living room
menuju ke bilik n dapur

dun ask me why fridge ade kat living room hokey!! =p

kitchen y xsiap lg..

sekitar umah ni nmpk mcm huru hara just bcoz kami bru pindah kan brg2 from umah lama ke umah ni.. kan banjir.. so sume nya mcm xterurus lg la.. i will update later la if umah ni da siap k!! =)

3 comments:

Cik Muda Sae said...

giler shanteq umah kema...!!!

seb baik umah caah ni tak naik air kan?

pinkydablueberry said...

cantekkk ke??tq tq.. *idong kembang semangkok* =p

lau umah y ni naik air, mau tenggelam satu chaah oiii!!

ddlea said...

wah... beso umah ko... senangla nak buat kenduri kawen nanti...hik...hik...hik...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...