Thursday, February 24, 2011

saNctuM

last nite geng [p][a][p][a][t] berbondong2 ke GSC Alamanda utk menonton pilem ni.. movie ni lau xsilap aku movie yg kedua aku tonton without stich.. sob sob sob.. xpe la.. geng papat saje suda hampir menggegarkan satu pawagam.. mmg raaa reee la.. kelassss korang ni..
sanctum ni mmg ak nk tgk since die pnye gazet kua.. mmg xsaba la nunggu nye.. cm best kan.. plk2 director nye james cameron.. ekceli cite die lbh kurang mcm ni.. frank ni buat ekspidisi meneroka satu gua y paling besa, paling cantik dan paling sikit jalan nk access keluar.. mmg extreme la.. mase carl victoria ngn josh bru smpai kat cave (south pacific's Esa'ala caves-papua new guine) tu, serius mmg cantekkkkk sgt sgt sgt.. teruja ruja aku menengok nya..bayangkan la dlm hutan y tebal tu tetiba ade lubang besa y terdapat cave di bawah nya.. *ade da ayat ko ni..aihhhhh*
frank ni mmg da berbulan buat kajian kat cave tu utk cari jalan keluar ke laut.. sorg pon xpenah meneroka cave ni.. so mmg terer la frank ni.. tetiba kat situ kene taufan.. talian terputus.. so frank n lain2 xtau y dorg kene keluar dr cave tu.. tetiba air deras masuk dlm cave n tertutup jalan keluar utk naik ke permukaan cave tu.. so by hook or by crook frank ni terpaksa cari jalan lain.. sepanjang2 dorg nk cari jalan kua tu mmg panic abes la.. aku pon tetibe mcm nk lemas sama.. dgn carl vic n josh y xmahir menyelam, george y sakit, kurang bekalan oksigen makanan dll.. so nng survivor abes la.. touching pon ade mase frank nk mati..
seriusly aku mmg highly recomended movie ni utk uols tonton.. syokkk ohhh.. tabik kat james cameron.. SELAMAT MENONTON kawan2... =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...