Monday, March 28, 2011

batu seremban & bola jaring MESCA 2011

last friday kan aku ada batu seremban match.. gile nebes aku.. kan akak aku warded aritu kan.. so aku xberapa nak training la.. friday morning tu aku pulun practise.. naseb baik juga game start jam 2.30 pm.. setelah masa dinanti telah tiba, kami pon berbondong2 la ke blok e12.. tiba je kat sana.. kenebesan mula terasa.. tp lek2 lagi.. dok sambung practise kat koridor.. start2 je main jantung mula menggelabah.. mane tak nya, 15 mata termasuk pengadil memandang jari kita melambung buah seremban itu.. dup dap dup dap.. matik la aku kali ni.. huaaaaaa.. mcm nk menangis.. 
tepat seperti yang dijangka, aku tidak dapat bermain dengan bagus.. setiap kali baling, buah berkumpul.. da la xbleh goyang.. huaaaaaaaa... nangis lagi.. ape2 pon, sejuta kemaafan buat player2 batu seremban BPPA team A krn aku tidak berjaya menyumbang mata kemenangan.. dah la kalah mati.. sob sob sob... ape boleh buat... xde rezeki nak menang medal.. ade hati lagi tu nak cakap pasal medal.. xpe2.. aku akan cuba sedaya upaya ut mesca 2012.. hahahaha.. itu pon lau ade lagi kat sini.. hehehhe..

utk player bola jaring pula, tahniah diucapkan atas kesungguhan kalian semua.. wpon just menjadi juara kumpulan..aku tau semua sudah bermain sehabis baik... aku juga nak minta maaf coz xdpt menghadirkan diri as a manager krn ada commitment lain yang melibatkan keluarga.. sory ok guys.. aku juga ingin menyuarakan rasa tidak puas hati kerana cara permainan aku rasa tidak adil.. if nak main liga biarlah liga sampai kesudah... ni tak, kejap liga kejap kalah mati.. haishhhh.. hangin betol la.. hopefully semua tidak patah semangat.. n keep practise utk next year k!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...