Sunday, March 6, 2011

cannot wait for my kk trip

setiap kali aku buka blog aku mst mata aku tertumpu pd gadget my vacation planning.. bulan 6 nnti aku kak jijah n kak tini akan dijadualkan ke kota kinabalu sabah.. our planning ni since january lepas.. tetiba cm xsabar la plk kan nk tgu ari kejadian.. hehehhe.. so far kerja2 booking membooking belum lg aku buat.. tp aku da survey tpt penginapan kami nnti.. n also tpt2 y bakal kami kunjungi... cewahhh.. hopefully vacation ni goin smoothly.. n we want to have fun!!! =p 

5 comments:

Nur Hanani said...

best jalan-jalan g KK..Mesti dah tak sabar sangat kan..:)

Entri Terkini: Lagenda Hikayat Merong Mahawangsa. Sekarang dah difilemkan..

ddlea said...

Yeay... nanti bleh kirim udang kering... errr.... kirim ngan air lior bleh?

JieJ said...

Kems..napa gadget vac ko tak sama ngan akak nya tempoh ah???

pinkydablueberry said...

hanani : opkos da xsabar wpon vacation tu bulan jun..

ddlea:lau kirim pki air liur kema bwk pon pki air liur jgk la..kekekeke..

k.jiej: kema punya gadget salah..y tu tarikh utk trip hat yai y xjd tu..huhu..da btol kan da.. =p

Anonymous said...

x g jumpa bakal mak mertua ke???ahaksss......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...