Monday, March 14, 2011

ConGratuLatioN to Volleyball Palyer

congrat congrat congrat!!! special congratulation to volleyball player lelaki dan wanita krn berjaya mendapat tempat ketiga dlm perlawanan mesca sabtu lepas di SSBJ.. korg mmg hebat la.. wpon mendapat tempat ketiga, tetapi semangat kesukanan yg penting.. support team sendiri tu yg penting.. lau kita main sesuatu permainan dlm satu pasukan, kita mesti berusaha bersama2 utk mencapai kejayaan.. bukannya sebok nk emo la, condem each other la, xpuas hati la.. maaf jika aku bercakap begini.. aku ingin menyuarakan rasa tidak puas hati aku terhadap certain player yg hanya tau mengcondem team sendiri.. aku xsuka dgr bila ada ckp2 belakang..  jika kita xmampu nk beri kerjasama n moral support, baik jangan join game yg main satu team.. haaa... korg paham x ape aku ckp ni? baik ko main game yg main sorg2 je.. dam ke? batu seremban ke? haaa, mase tu tunjuk la skill ape pon ko nk tunjuk.. janji senang hati.. buat ape main satu team lau tau nk condem org? ishhh aku ni melalut plk.. maybe certain readers know who im talking about.. tp mls la nk kepochi lg.. cukup la sekadar aku meluahkan ketidakpuasan hatiku disini.. xperlu dipanjang kan lagi.. aku ni da terbabas plk dr tajuk entry.. mcm aku plk player volleyball..

kpd player2 yg sangat bercomitment tinggi.. aku salute la kat korg.. wpon game jejak jam 10 malam, tahniah buat korg.. to all the supporter... majulah sukan utk bppa.. aku ni smpai ilang sore dok sorak bagai nk rak utk korg.. lagi2 plk cheerleader mmg terbaik abad ini... hahahha..ape2 pon kamu adalah yg terbaik utk aku.. tahniah sekali lagi...  =)

3 comments:

tasukeecOklat said...

hurmsss...
utk yg kema lalutkan tu akak xmau komen walaupon nak tau sape..tp xpe abaikan...
pape pOn tahniah 4 both of the team..
n pompom gegurl bPpa mmg terbayek dari tahOn lepas xkirer sukan peringkat mesca ker atau bahagian ker atau antara rumah sukan bppa ker....btl??hahaha..~~

Cik Muda Sae said...

bestiest takkan kondem member lol.... aiyooo...

akmadablueberry said...

k.nomah: identiti dirahsiakan..betul la tuh!!

aze: betol2..just certain person je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...