Saturday, March 5, 2011

friendly futsal wif parlimen team

last thursday cm besa la.. training futsal berjalan seperti biasa.. n opkos adalah tugas aku utk membooking court utk semua player.. tp hampa, court y kami biasa main iaitu kat puspanitapuri n taman pancarona adalah fully book utk jam 6-7.. sedey2.. tp bile memikirkan semangat bersukan semua player.. aku gagah kan juga cari court y available.. last2 kami main kat Kompleks Futsal 1Malaysia a.k.a Mokhtar Dahari Precint 18 Putrajaya.. 

smpai2 je sana.. tgk2 ade player2 yg da smpai.. semua kelihatan begitu teruja.. hehehehe.. sorry la uols lambat sikit cz yuran court perlu di bayar di taman pancarona.. 1st step sume player buat warming up.. lari 3x pusing court n buat senaman sikit spya xla meroyan sakit badan after main.. tp mase tu xcukup player.. xkisah la.. kami main 4-4.. bile da start main dlm 3-4 minit.. ade sorg gegirl dtg ajak friendly.. memandangkan kami pon xcukup player, kiteorg accept la pelawaan itu.. hehehhe.. cm terer je kan..

sume main mmg tip top la.. mmh kelassss la team bppa.. kami main ganti2.. sume player pon still dpt join da game ptg tu.. wlau pon kami kalah 4-2, tp tetap happy cz kami adalah beginner.. dorg2 ni sume pick2 y terer2 utk main wakil team parlimen.. lau aku xjd goalkeeper ptg tu comfirm kami seri 2-2.. sume nya gara2 aku dorg dpt bolos smpai 2biji time aku jaga gol.. huh!! aku mmg punca kekalahan la.. ape2 pon kami tetap akan training sehabis baik utk MESCA yg bakal tiba beberapa minggu lagi..

to all futsal player.. ayuh kita berlatih bersungguh2.. moga2 kemenangan milik kita kali ini.. chaiyokk!! insyallah, lau ade rezeki mau repeat sama team parlimen n maybe mau arrange friendly wif team pembangunan.. =)


2 comments:

Cik Muda Sae said...

ish ni yang makin semangat nak berlatih nih... main ngn diorang memang pecah peluh la...sampe arini aku tarak suara... saket tekak jerit aritu.....

pinkydablueberry said...

aihhh..smpai sakit tekak xde suara bagai.. ish ish ish.. kesian ko..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...