Friday, March 18, 2011

harap maklum

proses mengiimport entry dr blog blueberrycheezestich ke blog pinkydablueberry sedang berlangsung..hehehhehe.. =p

6 comments:

Cik Muda Sae said...

abes, nanti mereka2 tu tak kan bole baca juge le ye?? bes, blog tu nanti totop kami tak ley baca la nti ye?

akmadablueberry said...

blog tu mmg nk tutup terus..kema ganti ngn protected entry kat blog pinky..

kema kan baik hati..org2 yg sy percaya tetap akan diberi password secara percuma..

makluman utk semua:

dis protected entry just utk blueberrycheezestich ya..entry2 nk ngumpat2 n kutuk2 adalah non ado..

tp lps ni lau ade senyap suda la ye..kekekke..jgn bimbang..password stil diberi percuma kpd trusted person...hehehehe

akmadablueberry said...

SILA JGN CKP AKU POYO KONON MACAM ARTIS/DIVA..AKU ADALAH HANYA MEMIKIRKAN KE'PRIVACY'AN STICH..

lau ikot aku, jaja terus kat sini..xpyh nk protect2 bagai..nyusah jek.. =p

JieJ said...

Aze, ko nak baca ke love story si kema ngan si oreo tu..hish, kalau akak takde lah aku nak baca, buat buang karan jak nak tau ceritanya, (penat dgar sbenarnya, tak cukup ngan verbal, nak baca pulak..malas den)..dia bagi password kat akak pun akak, akak tak kisah..hahhaha....

P/s: kema nak sentap????boleh blah...hahaah

tasukeecOklat said...

owh ni kire blog tuk cheesstich tu ker??lau tuk blog itu..ngak ape...xmau bace psl ur privet..utk org yg dipercayai jek..hengatkan ade isu umpat itu dan ini...so lau entry biasa..xde pasword la??boley baca la akak ni??just sal chestich je ade paswod ek??ok ok....rOger n Out..~~
tp cam nak gak jek wat entry ae pasword nih,...hek hek...
ajarkan shaye???hihih

akmadablueberry said...

k.jiej: eleh..ckp xmo baca..tp balik umah bkak blog trus klik page kema..tatap smpai esok..kan kan kan..hahahahahahahhaa..

yela..kema blah la ni... =p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...