Wednesday, March 30, 2011

hikayat merong mahawangsa

"Hikayat Merong Mahawangsa" is an action packed film filled with mythical characters that uses computer generated imagery (CGI). The story tells of a warrior and sea captain named Merong Mahawangsa who is of Iskandar Zulkarnain's descendent. Merong Mahawangsa was asked to escort the Prince of Rome to Langkasuka to marry the beautiful Princess of China from the Han Dynasty. Soon, they encounter various difficulties as the Princess of China is kidnapped and Merong Mahawangsa and his group of soldiers are attacked.
 
sumber: website GSC
finally dapat jugak la aku nengok cite yang tengah gah diperkata kan oleh seluruh masyarakat beberapa minggu yang lalu.. sob sob sob.. sedih je dpt tgk lambat.. aku pon malas suda nak review cite ni coz sume org aku rase dah tengok.. hambekkk je la sinopsis kat gsc punya website tu.. kekeke.. so far aku rasa cite ni ok.. best.. maybe sebab aku suka cite stail mcm ni kot.. aku kan suka raja2 dolu2 ni.. pastu ade lawan2 lagi.. effect pon okay.. tp still juga ade yg cacat here and there.. cehhh macam la ko tu pandai nak buat efek2 bagai ni.. anyway congrat to kru studio.. u all mmg kelasssssssss lah... muahhhh..
marcus kamoo mmg kacak lagi sweet.. i loikeee.. sweet je mase die ngn princess kat waterfall tu.. hehehhe.. jiwang kejap.. merong adalah poyo hokey.. noty plak tu... pon i loikeeee juga... ceh.. semedang suka review pasal pelakon die.. ye la kan.. sume pon tau cite die ok.. so aku tolong review la pelakon2 die.. ngeh3..
satu je makcik xpuas hati.. ade ke time2 battle yang last tu, boleh plk fire alert gsc tu boleh berbunyi.. da la kuat nak mamp**.. mmg potong feel betol la.. dengan lampu siren die tuh.. haishhh.. macam nak mengamok.. terus aku xnampak mase merong mati tu.. mencikkk btol la.. hmmmm.. hopefully dapat tgk lagi cite ni sampai lebam.. hehehe... yang aku sob sob sikit pasal xdapat tgk cite the rite sama 127 hours.. sampai abes tayang aku xdpt nak g tengok.. xpe2 akan aku usaha kan mencari dvd die.. nnti aku hapdate ea.. hehehhe.. jgn mara coz kali ni ade entry movie yang aku tgk via dvd je.. pas ni nak update movie secara berlari.. mish ohhhh menebeng kat panggung... =p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...