Sunday, March 6, 2011

jom twit2 kak red

aku rase sume org da terer n excellent dgn twitter ni.. tp tah knpa aku ni cm lembab sikit la psl twitter ni.. dok pehe semedang.. aku xreti pon cm ne nk guna twitter ni.. aku ade twitter ni since last year.. but ble mikior yg payah sgt aku nk paham aku malas da nk bertwit2.. weekend ni kan aku mcm xtau nk wat pe.. aku pon bkk la acc twitter aku yg da bsawang tuh.. sj nk tgk2.. p la aku memfollow artis2 y ado.. huhuhu.. tetiba aku nmpk kak red die twit psl mekap2 hair do bagai for red family.. so aku mcm kepochi la nk tau.. aku pon try twit kak red.. n u know wut?? kak red twit aku balik oiiii.. hehehehe.. tetiba cm teruja kan.. aku rase kak red mmg slalu twit2 balik ni.. cuma ak teruja lebih cz dis is my first time.. to kak red.. tenkiu kak.. sy ari2 bkk n baca redmummydotcom.. =) ngeh3..

 

1 comment:

Cik Muda Sae said...

tak reti la main twitter...hmmm~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...