Thursday, March 10, 2011

movie xdapat, baskin yg dapat

yesterday aku kan meratap bagai.. bnyk movie2 yg da tertinggal.. lau dlu, dlm seminggu tu xsah lau xp tgk movie.. hapdate sesajer.. now kne slow kan sedikit aktiviti itu utk memberi laluan kpd __________..  pas balik keje tatkala aku di rumah tetiba ade org ajak p makan baskin.. wow wow wow dan wow.. lazatttt gile la.. tetiba aku terlupa plk yg gg aku masih sakit ya hamat.. smpai je baskin mata ternmpk plk yg mcm ade flavor baru yg masih aku lom rasa.. love portion dan juga premium light resberry chip.. mmg shedappppp la.. cume resberry chip tu lebih masam sikit.. aku ni allergy sikit lau masam2 sgt ni.. bile abes je makan, dan2 gg aku trus saket balik.. aihhhh. batuk2 lg.. huhuhu.. nk kene beli sebalang kot bru baik gg aku ni.. ape2 pon kegiatan makan eskem pada kali ni is da most memorable.. tenkiu ya stich =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...