Monday, March 28, 2011

SiNi AdA HaNtU

ok now aku nk story pasal movie SINI ADA HANTU.. fyi, cerita ni aku tak tengok kat panggung.. aku tengok versi download punya.. aku kan dikuarantin dr pegi jimba.. so sila lah berpuas hati dengan hanya menonton di lappy or di tv saje.. huhuhu.. mula2 pk lapanplohkali nak tengok ke tak cerita ni.. cam seram la pulak.. tp macam nak tengok.. huhuhuhu.. tahapeape.. last2 dengan ketakutaan yang sedikit tu aku gagah kan juga.. huhuhuu.. cerita ni merangkumi tiga cerita hantu.. haaa ko paham tak?? aku start with ah seng and bakri otw nak p hantar mayat ayah bos dorg.. dorang ni keje kat syarikat PASTI SAMPAI DELIVERY SERVICES.. bebudak dua org ni start la cite2 pasal hantu..

-HANTU POKOK PISANG-
cerita ni start with si jejaka baju purple nak mengenakan sorang lelaki yang asik membuli dia.. at the same time, lelaki tu ada masalah dalam perhubungan dorang.. so si baju purple ni mau membantu.. si baju purple ada jumpa sorang pakcik ni, pakcik tu ada cerita pasal hantu pokok pisang yang menjelma sebagai seorang perempuan cantik.. so lepas tu si baju purple p test kat umah dia.. after die dok ikat kain merah dari pokok pisang sampai kat katil die, waktu tengah malam maka menjelma la seorang perempuan bengong aku xsuka itu cantik kat katil dia.. si baju purple ni dapat idea nak kenekan lelaki itu.. so malam berikutnya dia bawa lelaki tu kat umah dia.. malam tu jugak lelaki tu mati kene makan dgn antu tu.. huhuhuhu..

-HANTU NOMBOR EKOR-
 yang ni plak hantu nombor ekor.. ade 4 orang mamat nak sangat menang nombor.. so dorang p mintak advice kat sorang pakcik ni.. so malam esoknya dorang p la kubur cina spt yang dibgtau oleh pakcik tu.. pakcik tu soh letak darah ayam lau xsilap aku la.. tp dorg ni p campur darah ayam sama darah anjing.. so meroyan la hantu tu.. so start kene kacau.. rupa2 nya hantu tu nak 3 nyawa.. simbolik kpd 3org yang rogol n bunuh dia..

-HANTU ASRAMA-
 
 yang ni pulak kisah hantu jepun.. kat asrama tu adalah tapak askar jepun yang bunuh diri beramai2 kot.. sorg boy ni baru masuk asrama.. macam noty sikit la.. bebudak bilik dia suma takot nak p toilet sampai sanggup shi2 ngn uk2 kat dalam plastik.. disebabkan slalu kene marah dengan cikgu, boy ni pon berani kan lah diri p toilet satu malam tu cz xtahan sangat nak uk2.. tetiba dtg satu skuad hantu jepun.. nasib baik ada pak guard yg pandai cakap jepun.. kasi explain sikit2 terus askar jepun tu kasi lepas.. huhuhu.. begitu lah sikit sebanyak story pasal cerita sini ada hantu tu.. =)

1 comment:

tasukeecOklat said...

sO citer ni seram ker x???ke klakar mengOng cam hantu kak limah???????k
and kasik pinjam cd bley??ke d/lOad puye??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...