Saturday, March 5, 2011

uZap mini by osim

uZap la plk.. aku kan dok dlm usaha mengurangkan berat badan.. huhuhu.. so selain bersukan aku try xambil nasi sbg makanan harian.. smpai ke hari ini seminggu suda xmakan nasi.. aku just mkn benda2 mcm mee, buah2an, mushroom sup n roti.. so far okay la.. xde la meroyan sgt kelaparan kan.. now, aku cuba benda baru plk.. tenkiu to kak jijah cz meminjam kan aku uZap mini ni.. beshh ohhh.. i loikeeee.. ngeh ngeh ngeh
taraaaa... ni la uZap tu.. bnde ni utk arm, calf n thigh.. but die ade xternal strap tu.. lau saiz bdn mcm aku bole je letak kat perut.. layan je la kat mana pon... uZap ni xblh pki 1jam sebelum atau selepas makan.. skali guna adalah selama 10 minit.. after 10 min tu die akan benti sendri.. bnde ni xley pki 20 minit dlm satu2 masa utk satu part.. haaa korg paham ke? means, if korang pki kat lengan kiri, bole pki 2kali je la.. 10 minin 10 minit gitu.. pas tu biakan uZap ni sejuk sikit n smbung wt kat lengan kanan plk.. cm tu la..
pic kat atas ni aku tgh pki kat peha.. uZap ni die ade 5 level vibrate.. mcm aku, first 1minit aku up sikit level die ikot suka.. mula2 pki mmg gatal habesss la peha tu time die vibrate.. die bg pecah lemak kot.. hopefully uZap kak jijah ni dapat membantu aku.. yeay!!! =)
semalam, aku p amik camera kat nikon alamanda, lps tu jalan2 la jap.. ade promotion osim kat ruang legar alamanda.. aku ngn scha tgk2 la.. ade jual gak bnde mcm uZap mini ni.. tp tuka nama suda.. u-kimono.. price MYR298.. if ko beli u-kimono y utk tummy tu, ko blh beli u-kimono u kecik tu dgn half price.. ape lg!! p la beli.. aku pinjam k.jiej punya je.. hehehhee.. scha pon meroyan suda mau juga... hehe *ishhh da mcm promoter osim da aku ni.. =p*

3 comments:

ddlea said...

owh...sila ko jangan jadik cam akak kalau beli... beli2 sudahnya dok berkepam ceruk lemari...

JieJ said...

ehem...pesanan PENAJA:

Jaga barang tu bagus2..rosak kema kena ganti ngan OSIM yang leh urut kaki tu..heheheh...

pinkydablueberry said...

ddlea: lau dok celah almari je, baik sedekah pd kema yg xmampu beli ni..kui3.. wink wink wink.. =)

k.jiej: cetttt..ganti lg mahal plk nye..urut kaki kalu, kema pki dlu bg rosak bru bg akk..kah3. =p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...