Tuesday, April 12, 2011

adam haikal almost 8 month!!

last weekend aku ada kat kampung.. lama suda xbalik sana.. ada la juga beberapa perubahan pada rumah kami.. the most important things yang aku akan buat kat kampung selain jenguk mak ayah adalah main sama adam haikal sampai lebam.. hehehe.. notty ohh sekarang dia.. sejak dua menjak da pandai menyelar ni.. xmo dah dukung2 ni.. tau nya nak minta dilepaskan kat lantai.. lau kita angkat menangis.. bila dapat main kat lantai sungguh heaven dia.. aihhh.. ape2 je la adam haikal oiii.. budak atam yang notty ni awal2 pagi da bangun.. kol 6 pagi dah ek ek ek.. lau x monitor mau sampai toilet dia pegi.. so layan saja la dia sampai dia mengantok balik.. video kat atas tu adalah tatkala aku da maleh nak jaga.. nak sgt main kat lantai aku pon bia aje la dia main sambil snap2 pic n amik video.. layan... =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...