Thursday, April 7, 2011

CUN

yeay!!! cite CUN memang besh!!!! i loikeeeeeeeeeeeeeee.. comel ohhh cite ni.. guling2 rase nya.. kekeke.. gile over aku.. CUN mengisahkan seorang artis yang telah jatuh cinta sama mamat kampung.. hai lah, kalau la mamat kampung ensem macam ni.. opkos aku pon nak.. wakakakaka.. ampun stich
Luna yang tension coz dapat tangkap bf dia ngn pompuan lain ingin lari dari hiruk pikuk kehidupan di KL.. ari tu juga Luna lari ngn PA dia Tom a.k.a Kuntum.. gile la.. nama Kuntum.. datang KL terus jd Tom.. commercial name la kate.. huhuhuhu.. kampung Tom dekat Kedah kat Kampung Mata Ayer kot lupa suda, ai ingt muka remy je kekekke..
Kawan Tom ni si Atan.. remy ishak la tu.. kat kampung Atan dok sama adek dia Manis n Tok dia.. so Luna sama Tom dok tumpang umah Atan... weiii.. aku malas nak cite la.. korang p tengok sendiri okay.. aku yang selama  ni xde la bape nak minat sama remy tetiba tersuka plk.. hehehehhe.. pendek kata cite ni ringkas tapi sangat romantik.. REMY AI SUKA U... hahahahhahaha.. korang janji tau p tengok.. kelakar ade sedih ada.. memang enjoy la.. tengok tau!!!
time ni sweet je Atan tolong tengok kan jari Luna yang  berdarah
time ni Luna & Atan p pujuk Manis yang sedih kene marah ngan abang nya


sexy u
lawak gila la muka Atan lepas kene make up sama Manis
sweet sweet sweet & sweeet sangattt
kejar ayam sama-sama
time ni la Atan proposed Luna.. sweet nya....
memang huru hara time ni..

2 comments:

tasukeecOklat said...

cet..maner aci da tgk dulu..pastu selambe je statmen kat remy camtuh???die tu aku puyew hOkeh!!!

akmadablueberry said...

semalam dia kata dia kema punya..so xley nak kata apa la..geget jari je la kak oii.. muahahahha.. =p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...